خرید کتاب درسی آزمایشگاه علوم تجربی دهم آموزش و پرورش
کتاب درسی آزمایشگاه علوم تجربی دهم توسط انتشارات آموزش و پرورش، به قلم گروه مؤلفان و جهت تسهیل در آموزش علوم تجربی دهم در سال تحصیلی 1403-1404 به چاپ رسیده است.
ویژگیهای این کتاب
- 148 صفحه
- تنوع در آزمایشها
- توضیحات جامع و دقیق
- استفاده از تصاویر و نمودارها
آنچه در این کتاب میخوانید
فصل اوّل >> کلّیات
کار در آزمایشگاه و ایمنی
الف) آشنایی با محیط آزمایشگاه
ب) کار گروهی
پ) توصیههای عمومی
ت) نشانههای ایمنی
ث) جلوگیری از حوادث
ج) موقعیت اضطراری
روش علمی
فصل دوم >> آزمایش های مربی
1 جهت یابی با استفاده از ساعت عقربهدار
2 بخش قابل رؤیت ماه
3 هلال های متفاوت از ماه
4 فوران آبهای زیرزمینی
5 رطوبت هوای بازدمی
6 کربن دی اکسید در هوای بازدمی
7 غذاهای پشتیبان رشد بدن
8 گویچههای انتقالدهندۀ گازهای تنفسی
9 تعیین گروه های خونی
10 جوشاندن آب، بدون گرما
11 حرکت آب با گرمای دست
12 بازی دما با انحلال پذیری
13 مسیرهای رنگی
14 محلول نمکی حساس
15 محلول های رنگی
16 رسوب شناور
17 زعفران اصل یا رنگ زرد تقلبی
18 مولکولها، دست در دست هم
19 پردهای از آب
20 اقیانوسی از هوا
21 نی غواص
22 شناوری
23 پرسرعت اما کم فشار
24 انرژی به انرژی
25 انتقال انرژی
26 جابه جایی گرما
27 از گرما تا حرکت
28 قایق بخار
فصل سوم >> آزمایش های دستورالعملی
1 تخمین مسافت و مهارت استفاده از نقشه
2 زیباسازی محیط زندگی با بلورهای دست ساز
3 تعیین مرکز سطحی زمین لرزه
4 چگونگی تشکیل چشمه آب
5 چگونگی تشکیل قندیلهای داخل غار
6 قالب داخلی و خارجی
7 تشکیل چین خوردگی
8 یاخته های ماهیچه ای
9 نقاشی با بزاق دهان
10 نور و اثر آن بر تولید نشاسته در برگ
11 استخوان های محکم و انعطاف پذیر
12 روزنه های هوایی در برگها
13 تقسیم رشتمان (میتوز) در یاخته های ریشه پیاز
14 یاخته های مبارز بدن
15 تخمیر (تنفس بی هوازی)
16 نیروی بین ذرات
17 ید در نمک خوراکی
18 ویتامین C در میوه ها و سبزی ها
19 میزان گاز حل شده در یک نوشابه
20 کیفیت روغن
21 ساخت گوی برفی شیشه ای
22 حل شدن گازها در آب
23 خالص سازی نیترات ها
24 ابعاد مولکول
25 کلسیم کربنات در صدف
26 اندازه گیری ابعاد یک لوله
27 اندازهگیریهایی به ضخامت یک برگه کاغذ
28 چگالی
29 اصل ارشمیدس
30 اندازه گیری دما
31 ظرفیت گرمایی گرماسنج
32 گاز آرمانی )کامل( در دمای ثابت
33 انبساط طولی جامدها
34 گرمای ویژه
35 گرمای نهان ذوب یخ
36 گرمای نهان تبخیر آب
فصل چهارم >> آزمایش های کاوشگری
1 چگونه رطوبت نسبی هوای محل زندگی خود را اندازه بگیریم ؟
2 کوهنوردان، چگونه با استفاده از نقشه های عارضه نگاری
مسیریابی می کنند؟
3 کیفیت آب موجود در کدام زمینها، برای آشامیدن مناسبتر
است؟
4 گیاهان چگونه وزن کم می کنند؟
5 آیا کاتالیزگرهای زیستی می توانند نقش سم زدایی داشته
باشند؟
6 آیا گیاهان با هم رقابت می کنند؟
7 چگونه آب سخت می شود؟
8 بین دما و حجم گاز در فشار ثابت چه رابطه ای وجود دارد ؟
9 آیا همۀ واکنش ها برگشتپذیرند؟
10 هنگام انجام واکنش های شیمیایی چه اتفاقی می افتد ؟
11 چگونه یون ها را در محلول شناسایی کنیم؟
12 چگونه می توان نمودار انحلال پذیری نمک را رسم کرد ؟
13 عملکرد کاتالیزگرها چیست؟
14 چگونه قطرنخ قرقره یا سیم لاکی را با خط کش
اندازه گیری کنیم؟
15 فشار در یک مایع به چه عاملی بستگی دارد؟
16 چگونه می توان یک چگالی سنج ساده ساخت؟
17 چرا روی سطح خیابان ها و جاده های یخ زده،
نمک می پاشند؟
18 چگونه در روزهای خیلی سرد زمستان، که سطح آب
دریاچهها یخ می زند، ماهیها زنده میمانند؟
19 چگونه یک دماپای(ترموستات) ساده بسازیم؟
20 کدام یک گرمای بیشتری مبادله میکند؟
پروژه
منابع
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.